Testimonials Academie voor Liefhebben Sandra Pijl

“Ik heb genoten van het workshop weekend. Sandra heeft een prachtig veld neergezet waarin iedereen zich veilig, geliefd, open kon voelen. Veel dank daarvoor.
Het heeft mij dieper in contact gebracht met mijn levenslustige, krachtige pure seksuele levensenergie, mijn authenticiteit, goddelijkheid en humor! I am a glorious sexual being and I love it!”

Monique Blom

Coach, Oersprong

“Een weekend me mogen voeden met ervaring, oefening, aanraking, verwondering, bewondering, ontmoeting & beweging…
De ene keer met woorden, dan weer in stilte, een lach, een traan….. dat alles er mocht zijn (mag zijn!) is zooooo’n zegen.
Sandra heeft mij met haar aanwezigheid, de ’theorie’ en de oefeningen die daarop volgden en het delen van haar ervaringen, geraakt, aangeraakt en wakker gemaakt.
Dit weekend is voor mij een waardevolle aanvulling in het proces van Zijn. De veilige bedding waar ik mijn kwetsbaarheid heb mogen tonen, mij af en toe een ‘Godin’ heb mogen voelen en me zo thuis heb gevoeld is een ware verademing.
Ik voel, zonder dat ik het met woorden kan duiden, wat dit weekend in mij in beweging heeft gebracht en dat het, de ene dag iets meer dan de andere…, zo heerlijk blijft stromen in mij.
Dank je wel Sandra.”

Debbie von Hebel

“Sandra heeft het vermogen om zonder oordelen te luisteren en mijn complexe verhalen terug te geven op een manier dat ik het zelf ga begrijpen. Ze daagt me steeds weer uit een stap te zetten naar wie ik werkelijk benZe helpt me de weg te vinden als ik verward ben over masculiene en feminiene krachten en leert mij mijn man-zijn voluit te leven.
Een ontmoeting met haar blijft nooit zonder gevolgen. Sandra leeft wat ze vertelt, ze is een Liefhebber pur sang! “

Boele Ytsma

Ondernemer, coach, schrijver, spreker, pionier, De Planteneter

“Sandra laat mij zien hoe ik liefdevol in de wereld kan staan, hoe ik mijzelf kan koesteren en anderen kan liefhebben. In welke omstandigheid dan ook. Sandra inspireert mij met haar werk en haar woorden, en haar liefdevolle aanwezigheid.
Zij heeft definitief de Liefhebber in mij wakker gemaakt. En minstens zo belangrijk: ik heb meer inzicht gekregen in hoe masculiniteit en feminiteit een rol spelen in mijn leven.
Sandra doorziet processen en patronen op dit gebied en weet daar heldere woorden aan te geven.
Met haar respect en liefde voor het leven, gecombineerd met jarenlange ervaring en gedegen opleiding als counselor – trainer en tantrika, heeft zij enorm veel te bieden. En dat deelt zij gul met anderen. Zij heeft mij vele handreikingen gegeven waarmee de Liefhebber in mijzelf blijft groeien en waardoor ik steeds zachter en lichter in het leven sta.”

Paula Mosterman

Maatschappelijk makelaar

“Ik geniet onwijs van de dingen die Sandra zegt. Ze inspireren me regelmatig. Zo erg zelfs dat ik aan het twijfelen ben gegaan over m’n eigen levens- of beroepsroute, en dat bedoel ik positief  🙂
Wat me aanspreekt zijn haar thema’s liefde en intimiteit. Ik ben dat nu pas een beetje aan het ontdekken, of eerder gezegd, ik heb een verlangen om dat te gaan ontdekken. Nog meer in verbinding ermee te zijn.”

Basti Baroncini

Luisteraar en vragensteller, Luisteraar en Journalist

“Ik heb mooi groepswerk beleefd. Een aantal oefeningen hebben mij behoorlijk uit de comfort zone gehaald. Toch ben ik hier positief doorheen gegaan. Ik heb inderdaad op een intieme manier contact gemaakt met mijn lichaam (en die van anderen) en heb een aantal ontdekkingen gedaan over mezelf. Kortom een dag van bewustwording, intiem contact en het aangaan van onzekerheden.
Ik heb het gevoel uit elke oefening iets moois te hebben gehaald.
Goed om uit mijn comfort zone te komen en om ook dus ruimte in te gaan nemen, heb het idee dat dit goed gelukt is. Dat komt ook omdat het zo’n fijne groep was. Sandra zorgde dat er een veilige sfeer kon ontstaan om jezelf te kunnen zijn, en om je kwetsbaarheid te kunnen laten zien.
Die zachte veilige sfeer is heel belangrijk.
Het heeft een aantal dingen betekent: openheid, contact maken met mijn eigen kracht, mensen leren kennen waarmee ik iets gemeen heb.
Als je meer wilt genieten, meer openheid, authenticiteit en intimiteit met jezelf en anderen wilt ervaren.. moet je zeker eens meedoen aan een programma van Sandra en de Academie voor Liefhebben!”

Remko

Vrijbuiter

“Fijne begeleiding van Sandra! Wel aanwezig maar toch weer niet. Zonder oordelen. 

Bij haar voel ik zoveel rust. Dat alles gaf mij vertrouwen. Ik heb een hele intense beleving ervaren. Heftig, maar ook zeer liefdevol. Het lukte mij om een blokkade te doorbreken en alles ging stromen.
Mijn middenrif gedeelte voelt een soort van transparant en ik krijg heel veel wijsheid door ineens. Mijn innerlijk spreekt heel erg tot me.
Als je meer heelheid, zelfliefde, openheid, vertrouwen wilt in je leven dan is werken met Sandra wat je moet doen.
Ik wil heel graag nog meer van dit werk! Gewoon om te zien of ik mezelf nog meer kan geven of durf te geven.
Liefhebben is voor mij op dit moment heel erg verbonden aan liefde voor mijzelf.”

Agnes Bakker

Projectleider IVN en creatieve geest achter Breien met Agnes, Met Agnes

“De begeleiding van Sandra voelde heel veilig. Lief, rustig, capabel. Dat hielp mij. Ik voelde me gekoesterd en liefdevol uitgedaagd binnen een veilige setting. En ik voelde me rustig en vervuld, deelde verrassend makkelijk mijn hartzeer met de groep, ik durfde.
Als je (meer) speels tot jezelf wilt komen in je leven dan moet je zeker eens meedoen met een programma van Sandra. Ik kijk uit naar nog meer werk met haar rond adem en sensualiteit waarbij ik uit mijn hoofd kom en in mijn lichaam..”

Ilone Bruijn

Verenvrouw - Unieke Sieradencreaties, De Torenvalk

“Sandra heeft een ervaren passie om mensen bij elkaar te brengen, en in een veilige setting de diepte in henzelf te laten ervaren, vanuit daar laat ze de mensen het contact met elkaar onderzoeken.
Gedragen door jarenlange ervaring in verschillende tantra stromingen en met een achtergrond in training en begeleiding heeft ze een brede kennis die ze inzet in haar workshops en werk. In de workshops die ik van haar meemaakte voelde ik me veilig en gedragen, en kon ik onderzoek doen naar hoe ik mijzelf en anderen lief kan hebben. Ik ben blij dat ik de vrouwelijke kant in mij daarin ook meer en meer ontmoet.
Dank je wel Sandra!”

Wanda

“Ik heb het werk met Sandra als heerlijk en verrijkend ervaren. Ik vind Sandra’s enthousiasme erg leuk. (Dat ze uberhaupt geluid kreeg uit een stel Groningers is heel knap.) En haar manier van ons stimuleren spreekt me aan, met humor en ernst.
Ik hou van hoe ze betrokken is bij het onderwerp. En van dat ze zich mooi uitdrukt. Dat ze oog heeft voor wat er leeft en hier ruimte aan kan geven.”

Harmien Slier

Theatermaker, De Dames Slier

” Het werk bij Sandra heeft er wel voor gezorgd dat ik (ook al is het achteraf) weer in contact kwam met bepaalde gevoelens. Ik heb deze gevoelens alsnog een plek kunnen geven en dat was heel fijn.
Het was door de dag heen soms wat intens en lang voor mij.
De begeleiding vond ik deskundig, ontspannen en fijn.”

Ewa

Instructrice en eigenaar, Move in da Zity

“Elkaar in openheid mogen ontmoeten en daarbij mezelf beter leren kennen, zo ervaarde ik het groepswerk met Sandra. Bijzonder en verrassend soms voor me was, hoeveel meer kracht er achter de façade van voorzichtigheid en beleefdheid ligt.
De structuur van de dag was veilig en gedetailleerd, duidelijk. Als je wilt verkennen hoe je in relatie tot jezelf en de ander staat, dan is dit werk bij Sandra en de Academie voor Liefhebben een aanrader. Ik heb een aantal mannen ontmoet waarmee ik wellicht in de nabije toekomst opnieuw ga uitwisselen, waarmee ik kon delen op een dieper niveau dan gebruikelijk.
Liefhebben is een gevoel van binnen, een warm gevoel, dat de ander kostbaar voor me is en eigenlijk ook dat ik heel veel voor de ander over heb en dat ik vooral me goed en intiem wil verhouden tot die ander. Daarmee bedoel ik geen seks, maar een dicht bij elkaar zijn op een gevoelsmatige manier en elkaars beleving met elkaar willen delen. Aansluiten op elkaar.
Ik kijk uit naar meer. In een diepere verbinding komen, in een andere sfeer vanuit de stilte, via lichaamstaal en gezichtsuitdrukking.”

Vincent

“Liefde, dat is waar het leven om draait, toch blijkt zoiets essentieels zo enorm lastig. Bij Sandra heb ik een workshop sexualiteit gevolgd. Wat me hierin vooral is bijgebleven, is welke rollen we hebben in de maatschappij. Specifiek in dit geval de masculiene en feminiene rollen, wie ben je als man of vrouw en waar sta je voor. Voor deze workshop was ik me niet eens bewust van deze rollen, laat staan dat ik me daarnaar kon gedragen. Met als gevolg dat ik vaak gefrustreerd en onzeker was, vooral over liefde. Gedurende deze workshop kwam ik er steeds meer achter wat het inhield en kon ik me daar steeds meer in vinden. Nu, ik er bewuster van ben in mijn dagelijks leven, leef ik een stuk zekerder, sterker en vooral gelukkiger.

Mijn grootste dank gaat uit naar Sandra die ons als groep de mogelijkheid gaf om onszelf te herontdekken en de ruimte gaf om hierin te groeien. Voor eenieder die twijfels heeft in liefde of leven (wie heeft dat nou niet) kan ik Sandra van harte aanbevelen!”

Alan Lewis

Vrijheidscoach, Fear no Adventure

“Thank you dear Sandra, for helping me to open my eyes and my heart.
My experience during your session made me see and honour my self in the place that I am, and see and honour also my beautiful partner, so I could hold my self, I could feel deep love and respect for me and for her.
I am already experiencing the results in real life, I feel more present, engrounded, comfortable in my body, in my own energy.
Now it’s easier for me to feel my body and energy, somehow I am more aware, easier to own my feelings and stop projecting and demanding from her, easier to hold space for the feminine dance.
Now is easier for me to communicate energeticaly with my woman,
In silence, accepting and appreciating who I am, surrendering to my own heart without fear.
Dear sister Sandra Pijl, thank you so much for sharing your knowledge and your heart with us. Divine Blessings.”

Rubén Navarro Cortés

Artist , Raw Art Ibiza

“Ik ben helemaal opgebloeid na het weekend. Hoe had ik deze kant van mezelf zo kunnen vergeten?!!! Ik kom graag weer een workshop doen.
Mooie Sandra: Prachtig & Krachtig. Speels Sensueel. Open Omarmen. Soulsexy Authentiek. Als ik terugdenk aan het weekend, krijg ik het weer helemaal warm. Dankjewel voor je liefdevolle aanwezigheid! Graag weer tot snel.”

Judith Grob

Yogini, muzikant, psycholoog

NEWSFLASH!

Sandra Pijl is... Puja Love.

Stay tuned for her new website and events under her new name and branding coming Spring 2018!

Create your
juiceful high quality
life & love

Let your intimate powers lead you.
Thrive in all aspects of your life

www.pujaloveart.com

More english?
Yes!
But I keep speaking and working in dutch and in Holland as well!
Feel welcome.

Discover the True Lover in you!

Free Tips & Love coming your way
* = verplicht veld

Soulsexy Button Academie voor Liefhebben Sandra Pijl

LoveLife Button Academie voor Liefhebben Sandra Pijl

Turned on Tapped Academie voor Liefhebben Sandra Pijl