10 mythes Academie voor Liefhebben Sandra Pijl

Mythe 2: hij moet meer de leiding nemen en zij minder zeuren

 

2.a. “Hij mag wel wat meer presence hebben en wat meer de leiding nemen, er echt en steady voor me zijn. Dan zou onze relatie een stuk leuker en waardevoller zijn.” 

b. “Wanneer zij nou niet steeds zo’n control-freak is, niet steeds aan mijn hoofd zeurt en wat zachter en toegankelijker is, dan zou onze relatie een heel stuk fijner zijn en voel ik me meer op mijn plek.”


Sleutel tot Ontsluiering

Begin bij jezelf!

Dat is dé sleutel.
Beide gedachtes, wensen, kloppen.. de mythe hier echter is: de ander moet beginnen.
Je begint zélf. Wees al meer hoe je zou willen zijn. Voel hoe dat is. Wacht niet op de ander.
Magic will happen.

Van het één komt het ander:
a.) Zij ‘zeurt’ omdat jij er (bijna) nooit écht bent. Fully present. Met onvervalste aanwezigheid. Haar (vaak onbewuste) subtekst en verlangen hierop?
“ Dan kon ik eens achterover leunen, meer in mijn overgave zijn, me vrouwelijk voelen, meer diepte en meer pleasure ervaren. Zo wordt ik een stuk leuker én onze relatie een stuk levendiger.”

b. ) Hij trekt zich terug omdat jij/zij in de control-modus zit. Zijn (vaak onbewuste) subtekst en verlangen hierop?
“ Dan voelde ik me weer meer aangetrokken tot haar en vind ik het fijn om met haar te zijn. Zo voel ik me meer man en word onze relatie een stuk spannender en levendiger.”

Herken jij die ‘zeurende vrouw’ in je? Maak dan meer contact met de ‘divine woman’ in je. Zij woont in je onderbuik en zendt je allerlei signalen.. kijk of je gevoeliger kunt worden haar te horen en je door haar te laten bewegen. Wees helder in het uiten van je gevoelens, uit ze voordat het (jou overnemende) emoties worden.
Zie dat je geliefde het nodig heeft om regelmatig alleen te zijn, met niets om zich heen.. Geef hem die ruimte. Doe zelf iets anders, iets vervulends.
Magic will happen.
He will come your way.

Herken jij die afgehaakte man in je? Voel dieper in je hart. Er zit een strijder van liefde die wacht op bevrijding. Kijk door de ogen van die strijder van liefde naar je leven en je (eventuele) partner. Zie, voel, weet dat je je leven kunt penetreren met liefde, daar waar je de kracht vindt je hart’s missie te volgen en je geliefde te zien voorbij de soms kibbelende vrouw: één en al vrouwelijkheid.. ze wacht op je om haar (aan) te raken. Ze kijkt uit naar jouw hele volledige ‘jij’ en ‘zijn’ die niet terugdeinst van een beetje reuring, maar er doorheen pakt. Haar ziet en raakt op een diepere laag, door ‘gedoe’ heen naar de schoonheid die er leeft.  Ze zegt met haar ‘gekibbel’.. ‘Be stronger than me’. Geef haar dié aandacht.
Magic will happen.
She will open up.

In veel relaties zitten m/v in een omgekeerde pool: zij is meer masculien en hij meer feminien qua energie, zoals hier geschetst. Deepdown willen zij dat niet en zijn beiden er ongelukkig onder. Het brengt grote spanning met zich mee, niet de spanning die je zou willen echter..
Zo kom je in verwijten terecht. Wat je elkaar verwijt is de pijn die je voelt van niet de man of vrouw zijn waarvan je ergens voelt die je bent.

De cirkel die je moét doorbreken, wil je weer een spannende en sprankelende, liefdevolle relatie krijgen, met alles. Niets zo killing als deze situatie laten bestaan. It sucks the life&light right out of you.

Hou dit voor ogen:
Je bent elkaar niéts verschuldigd, je kunt elkaar wél van álles bieden door jouw grond-energie als man of als vrouw. Wat je daarin geeft én ontvangt is groter dan je je bedenken kunt. #neemdatvoorlopigmaaraan 😉

(En je doet er jezelf ook de grootste gunst mee)

NEWSFLASH!

Sandra Pijl is... Puja Love.

Stay tuned for her new website and events under her new name and branding coming Spring 2018!

Create your
juiceful high quality
life & love

Let your intimate powers lead you.
Thrive in all aspects of your life

www.pujaloveart.com

More english?
Yes!
But I keep speaking and working in dutch and in Holland as well!
Feel welcome.

Discover the True Lover in you!

Free Tips & Love coming your way
* = verplicht veld

Soulsexy Button Academie voor Liefhebben Sandra Pijl

LoveLife Button Academie voor Liefhebben Sandra Pijl

Turned on Tapped Academie voor Liefhebben Sandra Pijl