Love to Love ~ Innocent Intimacy & Sacred Sexuality

FB header Love to Love - 14379669_10153900949791662_3422602014979094763_o

LOVE TO LOVE

Innocent Intimacy & Sacred Sexuality

Ken je dat verlangen om te verdiepen. Dieper in jezelf te gaan en meer van jezelf te ontdekken. Jezelf beter leren kennen, in contact met de ander. Naar een plek waar we verbinding voelen en intimiteit ervaren. Op een speelse manier, in een veilige ruimte. We ‘Love to Play’. We ‘Love to Love’

Je bent meer dan welkom bij onze verdiepende en intensieve 3-daagse workshop, waarin we samen gaan verdiepen, verbinden en ervaren met wat Innocent Intimacy & Sacred Sexuality voor jou betekent. Gedurende deze dagen gebruiken en leren we diverse Tantrische technieken, meditaties, lichaamswerk, massages, dans en inquiries. Gezamenlijk creëren we een veilige ruimte om te ontdekken, te ervaren, te delen en te groeien. 

We gaan onder andere:

♥ Dieper duiken in Tantra
♥ Meer leren over Innocent Intimacy & Sacred Sexuality
♥ Verschillende meditatie technieken ontdekken en leren
♥ Spelen met sensualiteit, aanraking en seksuele energie
♥ Tantrische technieken leren, zoals ademhalingstechnieken, aanrakings- en massagetechnieken.
♥ Tantrische technieken en energie uitwisseling leren met jezelf en met een partner
♥ Werken met seksuele energie: meer toegang hebben tot je levenslust en vitaliteit, en je seksualiteit door je hele lichaam ervaren.
♥ Meer Joy & Juiciness in je leven brengen
♥ Ecstacy & Bliss ervaren

 

OVER DE WORKSHOP

We gaan dieper in de wereld van Tantra duiken, om daarmee meer van jezelf te leren kennen. Love to Love – Om je eigen levensenergie te ervaren, om (weer) meer in contact te komen met je eigen sensualiteit en sexualiteit. Het is een puur deel van jezelf, die niets liever wil dan verwelkomd, gezien en geaccepteerd worden. Een uitnodiging om dit deel van je weer vol te omarmen! Innocent Intimacy & Sacred Sexuality – een uitnodiging om dieper te verbinden met het leven, met jezelf en met een partner (je huidige partner, een toekomstige partner of een tantrische partner waarmee je in het moment bent). En het is dit gevoel van verbinding wat ons dat diepe gevoel van vervuldheid brengt. 

Deze workshop is voor mannen en vrouwen! Je kan komen met een partner, of alleen. Wij zorgen ervoor dat de balans tussen mannen en vrouwen gelijk is. Als je met een partner komt, dan hoef je niet alle oefeningen gezamenlijk te doen (mag wel). We creëren een veilige, speelse en ontspannen omgeving waarin je kan ervaren en vrij kan leren. Uiteraard zijn jouw grenzen altijd leidend, en je bent vrij om deze op elk moment aan te geven en aan te passen tot waar het voor jou goed en veilig voelt. Er zullen geen seksuele handelingen plaatsvinden tijdens deze workshop. 

De workshop wordt gehouden in het Nederlands, met Engels(e vertaling) waar nodig. 

TANTRISCHE TECHNIEKEN EN SEXUELE ENERGIE

Je leert Tantrische technieken die gebaseerd zijn op het uitwisselen van energie. Dit zijn bijvoorbeeld ademhalingstechnieken, aanrakings- en massagetechnieken. We werken veel met seksuele energie – dit is de meest basale levensenergie die in ons allen huist, en die de bron is van alle creatie en elke vorm van leven.

TANTRA EN INTIEME COMMUNICATIE 

Dit weekend gaan we stoppen met praten over, maar praten vanuit je essentie. Om zo, binnen heldere kaders, op een veilige en vruchtbare ma

nier te communiceren in plaats van psychologiseren. Daarbij maken we gebruik van de tantrische communicatie zoals ‘linking’, ‘sharing’ en ‘inquiry’. Dit levert je een directe verbinding op met intimiteit en gevoeligheid, én komt met de grote kracht van waarachtigheid.

Dit weekend gaan we ook stoppen met over-talking: te veel praten, we gaan vooral ‘zijn’ en ‘doen’. Leren door te ervaren en met andere ogen te kijken.

 

DIVE IN DEEP! 

Ben jij er klaar voor? Om dieper in de wereld van Tantra te duiken, en meer van jezelf te leren kennen? Om je eigen levensenergie te ervaren, om (weer) meer in contact te komen met je eigen sensualiteit en sexualiteit?

Kom dan ook, en ervaar..

♥ Meer Joy & Juiciness in je leven
♥ Ecstacy & Bliss tot in het diepst van je zijn
♥ Wat Sacred Sexuality & Innocence Intimacy voor jou betekent

Je gaat meer levendigheid, intimiteit en sensualiteit ervaren in je leven. Je eigen sexuele energie gaat weer meer stromen. En alles wat je leert kan je thuis meteen toepassen, met jezelf of met een partner. Love to Love!

☆☆☆

WAAR & WANNEER

We workshop vindt plaats in het prachtige Meeuwenveen, de mooiste groepslocatie in Nederland. Het ligt midden in de bossen van Havelte. Het adres is:

Meeuwenveenweg 1-3

7971 PK Havelte

We starten vrijdag 28 oktober om 13:00 met het programma.
Vanaf 11 uur ben je welkom om aan te komen op de lokatie en fijn te landen. Zorg dat je een lunch hapje hebt, er is in de directe omgeving geen winkel of horeca.

We sluiten zondag 30 oktober af om 18:00 (het programma eindigt rond 16:00 zodat er voldoende tijd is om schoon te maken en spullen te pakken).

We eten gezamenlijk op de workshoplocatie, heerlijke, creatieve en gezonde vegetarische maaltijden door een superkok, Helinja. Overdag zijn er volop gezonde snacks, water en thee beschikbaar. Mocht je dieetwensen hebben, dan houden we daar uiteraard rekening mee!

PRIJS

Je registratie is compleet als wij je betaling hebben ontvangen.

☆ Regular Price☆
290,- pp / 550,- per koppel.

Bij aanmelding voor 19 oktober geldt de Early Bird prijs!! 

☆ Early Bird tot 19 oktober ☆
270,- pp / 530,- per koppel.

De prijs is inclusief twee overnachtingen en (vegetarische) maaltijden vanaf vrijdag diner. Als je je als koppel inschrijft, betaal je de meer voordelige koppelprijs. Dit hoeft niet perse je ‘vaste’ partner te zijn, het mag ook een vriend/vriendin (opposite sex) zijn.

☆☆☆

JA, DIT WIL IK!! HOE MELD IK ME AAN?

Stuur een email naar Brechtje: brechtje.riphagen@gmail.com om je aan te melden. Je ontvangt dan een email met alle details en wijze van betalen. Je registratie is compleet als wij je betaling hebben ontvangen.

Wil je meer informatie over de workshop, dan mag je ook altijd even contact opnemen. Stuur dan even een mail met de telefoonnummer, dan bellen wij terug!

☆☆☆

BEGELEIDING

De workshop wordt gegeven door Sandra Pijl. Ze wordt hierbij geassisteerd door Brechtje Riphagen en Noah Slot.

OVER SANDRA

Sandra Pijl (Ma Prem Puja) is founder van de Love Art Academy / Academie voor Liefhebben en Tantric Temple Parties. Met een achtergrond in o.a. holistische psychotherapie, is Sandra ruim 18 jaar gepassioneerd tantrika. Sandra begeleidt als sensualista, tantric teacher, en intimiteitstrainer mannen en vrouwen naar een diepgaande verbinding met hun essentie. Met haar krachtige Soulful & Soulsexy way verdiept ze de kunst van bewust liefhebben, sensualiteit en seksualiteit, zodat hartstocht en levenslust op alle niveaus weer gaat stromen. Met Ibiza en Nederland als basis geeft ze teachings en individuele sessies in tantra festivals, workshops en retreats over de hele wereld. Met haar rijke ervaringen als Wilde Vrouw, Onschuldig Meisje en Wijze Dame raakt ze mensen met haar high quality work en met haar liefdevolle en sprankelende persoonlijkheid. De lichtjes in de ogen en lichamen te zien aangaan, is wat Sandra drijft. Her gateway to divine aliveness, peace and love. 

www.academievoorliefhebben.com 

www.sandrapijl.com

facebook / Sandra Pijl – Love Art Academy

OVER BRECHTJE

Brechtje is gepassioneerd over het subtiele en energetische pad van Tantra. Na jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, was het Tantra wat in haar leven voor een grote ommekeer zorgde. Van presteren en hard je best doen, naar ‘zijn’ en ontvangen. Ze ontdekte en ontwikkelde haar zachtere, meer vrouwelijke kant toen ze Tao Tantra studeerde bij Shashi Solluna in Bali & Thailand. In het organiseren van tantra workshops brengt Brechtje haar organisatorische en praktische talenten samen met haar verlangen om mensen in verbinding te brengen, zowel met zichzelf als met elkaar. 

OVER NOAH

Noah Slot is een multitalent en gevoelig strijder, die de diepere waarheid in alle aspecten van het leven vindt. Wetende dat er een diepere, verbonden, energetische wereld bestaat, kwam Tantra op zijn pad. Hij is een natural in het vinden van (nieuwe) vormen en manieren van samenzijn en liefdevol en inzichtrijk in het leven staan. Noah heeft de gave zowel goed bij zichzelf en in het moment te zijn als in te voelen waar hij een ander dieper kan brengen. Hij staat gepassioneerd in het leven, is sportief, houdt ervan mensen te helpen om te schitteren en is een geweldige vegan kok.

☆☆☆

 

English version

☆☆☆

 

LOVE TO LOVE

Innocent Intimacy & Sacred Sexuality.

 

We all love to go into feeling deeper connected, intimate and explore the divineness of our sexuality.
We love to be playful and truthful.
We are all intimate and sexual beings, and we are all innocent and sacred beings. And it all goes together. From Love.

We thrive on Love.
We all ‘Love to Love’.

We offer an intensive and deepening workshop, a field of Love, Innocent Intimacy & Sacred Sexuality. Where we will be exploring and learning, connecting and experiencing a deeper way and divine way to Love.
In this 3 day retreat we will use different Tantric structures, meditations, bodywork, massage, dance, and inquiries, going to the true depth of your Love. All to learn, experience and to take with you.

COME IF YOU WANT TO:

♥ Really dive deeper into Tantra
♥ Awaken your body
♥ Experience the depth and bliss of Sacredness & Innocence
♥ Learn Tantric Techniques and Energy exchange with yourself and a partner
♥ Open up to more consciousness and presence, to more intimacy and divine meetings. To more aliveness and lovingness.
♥ Learn about your own core and how your sexual energy empowers you
♥ Discover and play with the Feminine and Masculine within you
♥ Learn different meditations to drop into whenever you need to
♥ Explore and experience Sensuality
♥ Bring more Joy & Juiciness into your life
♥ Take in profound touch & massage
♥ Step into Ecstacy & Bliss

ABOUT THE RETREAT
Are you ready to dive in deeper into the world of Tantra? Are you ready to feel more alive? Our lust for life comes to blossom as we are more and more alive and sexually open. The innocent soul we are wants nothing more than to be welcomed, to be expressed and fully lived. The intimacy coming from that place, deepening your connection to life, yourself and a partner (future, current or a tantric partner you work with in the moment) will give you the fulfillment we all yearn for.

The workshop is for men and women! You can come with a partner or on your own (you don’t have to be in relationship or work together all the time). We’ll make sure the number of man and woman is in balance. We will have a safe and playful setting where you can explore and relax. You are free to set your own boundaries and explorations at all times. There won’t be sexual activities during the workshops.

TANTRA AND INTIMATE COMMUNICATION
You will learn various Tantric techniques and communication skills that are geared towards intimacy and solid connection with a partner. You will learn not to take things personally, while keeping the connection and being truthfull. You will feel deeply connected to yourself and the other.

DIVE IN DEEP!
If you want to experience more completeness within yourself. If you want to discover and play with the Feminine and Masculine within you, to have a deeper fulfilling connection with beloveds of the same and the other sex, and with your self.

You will feel more lively, juicy and delighted. Have more fun, intimacy and sexual flow of energy. Everything is perfectly applicable at home, to make your daily live more delicious. A Truly Transformational weekend! Dive with us!

☆☆☆

VENUE
The workshop will take place at the beautiful and well-known centre Meeuwenveen, the best residential location in The Netherlands, in the middle of green forests and wonderful nature in Havelte.

The adress is:

Meeuwenveenweg 1-3
7971 PK Havelte

We start Friday 28th of October at 13:00.
You are welcome to arrive from 11.00 and land softly in the venue. Bring a bite for lunch, there are no shops or cafe’s in the direct surrounding.

We’ll finish Sunday 30th of October at 18:00 (program finishes around 16:00 so we have some time for cleaning and packing)

INVESTMENT
Regular price:
290,- pp / 550,- per couple.

EARLY BIRD until oct. 14th:
270,- pp / 530,- per couple

Price includes accomodation for 2 nights and lovely vegetarian meals from diner friday evening. There will also be healthy snacks and tea during the whole weekend.

!! If you sign up as a couple (opposite sex) you pay the discounted couple price. It doesn’t have to be a partner/beloved, can be a friend. This group is for both ‘singles’ as ‘couples’.

HOW TO REGISTER?
To register, please send an e-mail to Brechtje and you will receive further details: Brechtje.riphagen@gmail.com (Dit mag uiteraard ook in het Nederlands ☺)

Your place is reserved when we have received the payment of your fee.
Please be aware of the cancellation policy, we will send to you.

For more details, or for more information about the workshop, you can call Sandra: +31 6 3004 1448 or Brechtje: +31 6 2397 8628.

☆☆☆

TEACHER
The workshop will be given by Sandra Pijl, assisted by Brechtje Riphagen and Noah Slot. The workshop will be given in english, unless all participants do speak Dutch. Translation is always possible. And all questions can be asked in Dutch any time.

ABOUT SANDRA
Sandra is Founder & True Lover at Love Art Academy. As a Sensualista and Tantric teacher, she passionately guided many men and women to get into their fullness, heart & power of their masculine & feminine core. She is a way-shower to lead an empowered and embodied life: spirited, fulfilling, intimate. She has been a Tantrika for over 18 years, worked as a holistic psychotherapist & counselor. She loves to deepen the Art of Loving and Conscious, Sacred and Energetic Sexuality.
With her rich experiences as a careful girl, wild women and wise lady, she brings a Soulful & Soulsexy way to touch people with her high quality work and with her loving and sparkling personality. Sandra is the creator of Tantric Temple Parties. She teaches in workshops, retreats, festivals and private sessions.
Based on Ibiza and The Netherlands, she’s traveling and working all over the globe.
To see the lights get turned on in the eyes & bodies of men and women is what thrives her. Her gateway to divine aliveness, peace and love.

www.loveartacademy.com
www.sandrapijl.com

ABOUT BRECHTJE
Brechtje (Bhavani Yara) is passionate about the embodied spiritual path of Tantra. Having spent years as a business consultant and founder of a biotech start-up in Holland she found her life full of performance and achievements, but without much joy. The experience of burnout became a turning point in her life. Vipassana meditation and yoga showed her a different, more spiritual and inward path. The discovery of Tao Tantra made her fully experience the richness of softening into her feminine nature. Brechtje studied Tao Tantra in Koh Phangan and Bali with Shashi Solluna. The spiritual embodiment of the Divine Feminine and the deep feeling of connection make her feel fully alive, and she is excited to share this feeling with others! By organizing workshops and retreats, she combines her organization talent and skills with her passion for this work.

ABOUT NOAH
Noah Slot is a multitalent and sensitive warrior, finding deeper truth in all aspects of life. Knowing there is a more connecting and energetic world to live from, he found Tantra on his path. He is a natural in adapting new ways, new forms of relating and meeting life from a space of love and with deep insights. He has the gift being close to himself, being present in the moment and in feeling in to where he can bring others deeper. He is passionate about life, loves helping people to shine and a great vegan cook.

☆☆☆