Come Close

Zaterdag & Zondag
 1 & 2 oktober

 zat: 11.00 – ±22.00
 zon: 10.30 – ± 18.00

Come Close -

Come Close

A direct way into deeper intimacy & relating

☆ Een verwen – en verdiepingsweekend voor koppels ☆

1 & 2 oktober
Dat ligt voor het oprapen!
Kom als koppel of intieme vrienden als je dieper wilt duiken in intimiteit en waarachtigheid. Met open hart en nieuwe ogen…
Een magische mogelijkheid om een pracht ervaring rijker te zijn, intimate, special, growing… en dat al op korte termijn!

COME CLOSE..
Ken je dat gevoel? Dat je verlangt naar echt contact met je partner. Dieper wilt gaan. Intiemer wilt zijn. Voorbij de afstand. Jezelf helemaal vrouw kunnen voelen, echt man kunnen voelen. En de aantrekkingskracht van die verschillen tussen man en vrouw ervaren.

WAT WILLEN WE EIGENLIJK?
Een nieuw level van intimiteit ervaren met elkaar. In alle waarachtigheid zijn. Een mooiere seksuele ruimte beleven. Polariteit ontdekken en omarmen. Ontspannen in flow zijn met elkaar, diepere intimiteit ervaren en ook de kracht van aantrekking (weer) voelen. Hoe kom je daar? Dat ga je ervaren in dit weekend.

EEN VERWEN- EN VERDIEPINGSWEEKEND
In dit weekend staan het (opnieuw) zien en ervaren van elkaar voorop. In een intieme setting creëren we gezamenlijk een veilige ruimte om te ontdekken, te ervaren, te delen en te groeien. Dit doen we door onder andere:

♥ Meditaties en oefeningen om het hart te openen.
♥ Sensualiteit ervaren, ook met alle zintuigen.
♥ Polariteit, het verschil tussen het mannelijke (masculiene) en vrouwelijke (feminiene) ontdekken en ermee dansen en spelen, om die magische aantrekkingskracht tussen man en vrouw (weer) te ervaren.
♥ Tantrische technieken leren en proberen, zoals ademhalingstechnieken, aanrakings- en massagetechnieken.
♥ Werken met seksuele energie: meer toegang hebben tot je levenslust en vitaliteit, en je seksualiteit door je hele lichaam ervaren.
♥ Rituelen en tantrische structuren.

VROUWZIJN – MANZIJN
Je weer echt vrouw kunnen voelen, echt man kunnen voelen. Zonder de verhalen die tussen je instaan, zodat je kan genieten van een werkelijke ontmoeting, van hart tot hart. En: man tot vrouw.

PARTNER
Dit weekend is bedoeld voor koppels. Dit kan je vaste partner, geliefde zijn, of een andere belangrijke man of vrouw in je leven (opposite sex) waarmee je intiem bent en je dieper mee wilt gaan.

RITUEEL
We gaan een ritueel doen waarin we het oude patroon tussen jullie eren en danken en een schoon begin maken voor wat een vruchtbaardere manier van elkaar zien, benaderen, voelen geeft.

TANTRISCHE TECHNIEKEN EN SEXUELE ENERGIE
Je leert tantrische technieken die gebaseerd zijn op het uitwisselen van energie. Dit zijn bijvoorbeeld ademhalingstechnieken, aanrakings- en massagetechnieken. We werken veel met seksuele energie – dit is de meest basale levensenergie die in ons allen huist, en die de bron is van alle creatie. In de gezamenlijke workshopruimte zullen er geen seksuele handelingen plaatsvinden.

TANTRA EN INTIEME COMMUNICATIE
Dit weekend gaan we stoppen met praten over, maar praten vanuit je essentie. Om zo, binnen heldere kaders, op een veilige en vruchtbare manier te communiceren in plaats van psychologiseren. Daarbij maken we gebruik van de tantrische communicatie zoals ‘linking’, ‘sharing’ en ‘inquiry’. Dit levert je een directe verbinding op met intimiteit en gevoeligheid, én komt met de grote kracht van waarachtigheid.
Dit weekend gaan we ook stoppen met over-talking: te veel praten, we gaan vooral ‘zijn’ en ‘doen’. Ontmoeten vanuit allerlei dynamieken. Leren door te ervaren en met andere ogen te kijken.

EN OOK: EEN SNUFJE HUMAN DESIGN
Human Design heeft mijn hart gestolen en geeft diepe inzichten. Het laat zien hoe onze blauwdruk is, hoe wij als uniek individu ontworpen zijn. Het is een systeem voor zelfinzicht en zelfkennis. Het is een perfecte synthese tussen oude en moderne wetenschappelijke en esoterische stromingen. Er komen verschillende systemen samen: de I-Tjing, de kabbala, het chakra systeem, astrologie, biochemie, DNA genetica en kwantummechanica… en meer dan dat.

We stippen het in deze groep aan om te zien hoe de dynamiek tussen jullie met nieuwe ogen bekeken kan worden.
Als je wilt. Paula Mosterman is expert en zal voor wie dat wil de charts van jullie uitwerken tegen een kleine vergoeding.
Het levert meer begrip op voor jezelf en je partner, geeft meer inzicht in de dynamiek, en een hele grote dosis compassie.

TRANSFORMEREND
We werken met de kracht van seksuele energie: de basis van onze levensenergie. We doen oefeningen om mogelijke blokkades te onderzoeken en op te heffen. Een uitnodiging om jezelf en elkaar diep te voelen en te ontmoeten. Met meer vitaliteit, meer juicyness & fun, meer intimiteit, meer seksualiteit.
Op een manier waardoor je er thuis mee verder kunt. Want daar gaat het uiteindelijk om. Dat maakt dit verdiepingsweekend tot een transformerend weekend!

NOTE OVER HET GEHEEL
Het hoeft niet alleen maar leuk te worden. Het mag wel.
Het gaat om écht zijn en liefde voor de schoonheid daarvan door te ontwikkelen.
Iedereen zit op zijn of haar eigen punt van ontwikkeling en bewustzijn, dat heeft een intelligentie in zichzelf.
Niemand, ook in relatie, is beter of slechter ‘bezig’. Wel kunnen we leren goede grenzen te stellen en tegelijk dieper kunnen openen.

☆☆☆

DATA & TIJDEN
Zaterdag 1 & zondag 2 oktober 2016.
We starten zaterdag om 11:00 en we sluiten af rond 21:30.
We starten zondag om 10:30 en we sluiten af rond 18:00.

De workshop wordt gehouden op een prachtige en inspirerende locatie in Den Dungen, op het volgende adres:

Om de kunst van leven
Hooidonk 8-10
5275 HT Den Dungen

OVERNACHTEN
Voor wie wil, is er de mogelijkheid om te overnachten in een hotel op 10min loopafstand (www. boergoossens.nl). We hebben een optie op een aantal hotelkamers hier. Ook zijn er diverse sfeervolle B&B’s in Den Dungen (op eigen gelegenheid te boeken). Het is een klein plaatsje onder de rook van Den Bosch. We eten gezamenlijk op de workshoplocatie, heerlijke en gezonde vegetarische maaltijden. Op zaterdag verzorgen we lunch en diner, op zondag een stevige lunch. Overdag zijn er volop gezonde snacks, water en thee beschikbaar.

DE GROEP
De groep houden we klein waardoor er meer ruimte en aandacht is voor de processen en het genieten. De workshop wordt gegeven in het Nederlands. We gaan jullie fijn in de watten leggen, in een fijne landelijke ambiance!

PRIJS
€ 215 pp / € 430 per koppel.

De prijs is voor de tweedaagse workshop, inclusief alle vegan maaltijden. Overnachting is op eigen kosten, in de heerlijke vriendelijke en gunstig geprijsde B&B’s of fijn familie hotel direct bij de locatie in de buurt. We geven je tips en hebben wat opties voor overnacht plekjes.

JA, DIT WIL IK!! HOE MELD IK ME AAN?
Stuur een email naar Brechtje: brechtje.riphagen@gmail.com om je aan te melden. Je ontvangt dan een email met alle details en wijze van betalen. Je registratie is compleet als wij je betaling hebben ontvangen.

Wil je meer informatie over de workshop, neem dan contact op met Sandra: mail@sandrapijl.nl of +31 6 3004 1448

☆☆☆

BEGELEIDING
De workshop wordt gegeven door Sandra Pijl. Ze wordt hierbij geassisteerd door Noah Slot en Brechtje Riphagen.

OVER SANDRA
Sandra Pijl (Ma Prem Puja) is founder van de Love Art Academy / Academie voor Liefhebben en Tantric Temple Parties. Met een achtergrond in o.a. holistische psychotherapie, is Sandra ruim 18 jaar gepassioneerd tantrika. Sandra begeleidt als sensualista, tantric teacher, en intimiteitstrainer mannen en vrouwen naar een diepgaande verbinding met hun essentie. Met haar krachtige Soulful & Soulsexy way verdiept ze de kunst van bewust liefhebben, sensualiteit en seksualiteit, zodat hartstocht en levenslust op alle niveaus weer gaat stromen. Met Ibiza en Nederland als basis geeft ze teachings en individuele sessies in tantra festivals, workshops en retreats over de hele wereld. Met haar rijke ervaringen als Wilde Vrouw, Onschuldig Meisje en Wijze Dame raakt ze mensen met haar high quality work en met haar liefdevolle en sprankelende persoonlijkheid. De lichtjes in de ogen en lichamen te zien aangaan, is wat Sandra drijft. Her gateway to divine aliveness, peace and love.

facebook: Sandra Pijl – Love Art Academy

OVER NOAH
Noah Slot is een multitalent en gevoelig strijder, die de diepere waarheid in alle aspecten van het leven vindt.
Wetende dat er een diepere, verbonden, energetische wereld bestaat, kwam Tantra op zijn pad.
Hij is een natural in het vinden van (nieuwe) vormen en manieren van samenzijn en liefdevol en inzichtrijk in het leven staan.
Noah heeft de gave zowel goed bij zichzelf en in het moment te zijn als in te voelen waar hij een ander dieper kan brengen.
Hij staat gepassioneerd in het leven, is sportief, houdt ervan mensen te helpen om te schitteren en is een geweldige vegan kok.

 

OVER BRECHTJE
Brechtje is gepassioneerd over het subtiele en energetische pad van Tantra. Na jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, was het Tantra wat in haar leven voor een grote ommekeer zorgde. Van presteren en hard je best doen, naar ‘zijn’ en ontvangen. Ze ontdekte en ontwikkelde haar zachtere, meer vrouwelijke kant toen ze Tao Tantra studeerde bij Shashi Solluna in Bali & Thailand. In het organiseren van tantra workshops brengt Brechtje haar organisatorische en praktische talenten samen met haar verlangen om mensen in verbinding te brengen, zowel met zichzelf als met elkaar.

☆☆☆