10 mythes Academie voor Liefhebben Sandra Pijl

Mythe 7: Je kunt alleen seks hebben als je opgewonden bent. Als je opgewonden bent betekent dat automatisch dat je seks wilt en hebt. Voor mannen en vrouwen werkt dat hetzelfde

 

Sleutel tot Ontsluiering

Stap uit je vastgezette beelden over seks, stap in de ongekende mogelijkheden met seks!

Door de ‘dezetijdse’ manier van definieren waar seks begint, wordt seks makkelijk gedevalueerd tot een staat van opwinding met een doelgerichte beweging’. 

Seks als Liefhebber is meer
Het is het samenbrengen van de energie en lichamen (waar er meer dan één is) en in een liefdesspel komen dat alle kanten op kan: langzaam, zorgzaam, wild, teder, ontdekkend, alle zintuigen gebruikend, je te láten bewegen, als man, als vrouw door de energie van je essentie én door je mee te laten voeren in hoe je lijf bewegen wil, zonder ‘plaatjes’ en ‘gewoontes’, mét vrijheid en bewustzijn. In intimiteit. Contactvol. En de tijd ruim nemend. Ladies love that! 
En dat ga je merken.

Geen kort door de bocht protocol van voorspel-daad-naspel. Die termen lijken te star geworden kaders van ‘vrijen’ waar we ons ongemakkelijk in bewegen (Wat nu? Doe ik het wel goed? Etc..).
En zeg nou zelf.. vrijen, klinkt dat eigenlijk niet heerlijk vrij? Precies.

Seksuele energie is onze natuurlijke staat: vol levenslust.
Die energie is veelzijdig en is onze basis- en levensenergie en altijd in ons aanwezig. Dus niet alleen in seks aan de orde. Die energie gebruiken zorgt wel voor de diepte en fun in je seksbeleving. 

Opwinding en seks als een soort van ‘oorzaak en gevolg’ zien is niet verkeerd, maar zeer beperkt. Genieten (seksueel) heeft een veeeel grotere range. De grootste shift is al dat je uit het idee komt dat er iets gedaan moet worden. Je kunt met ‘niks doen’ in een prachtige vloeiendheid komen. Lijven zijn gek op aanraking.. daar hoeven we ons niet zo mee te bemoeien, eerder aan over geven. Het is altijd improvisatie, door het moment ingegeven, iedere seconde opnieuw. Van heel soft & slow tot hot & steamy en geen idee waar je heen gaat.. laat je verrassen. 
Magic will happen.

Spelen met de mannelijke en vrouwelijke polen in seks is… heaven.
Het feminiene is bijvoorbeeld de ontvankelijke pool, de masculiene de (richting)gevende pool. Ze hebben beide een andere manier die complementair is aan elkaar en juist door het verschil zijn het magneten die elkaar aantrekken en verder in liefde en genot trekken.
Mits hij zich gevend richt op het opwarmen van het vrouwelijke water, en zij zich ontvankelijk overgeeft aan zijn mannelijke vuur.

Vrouwen hebben een geniaal systeem: ze warmen langzaam op, en wanneer met echte aandacht en hartstocht gedaan: weten ze van geen ophouden. Kunnen ze verder en dieper gaan dan je je maar kunt voorstellen.
Mannen hebben een geniaal systeem: ze kunnen de warmte die ze al snel hebben richten op en overdragen aan de vrouw, en wanneer werkelijk ontvangen: kunnen ze langer geven dan je je maar kunt voorstellen.

It’s all about connection and vulnerability!

Met het ontvangen geeft zij liefde en meer-en-meer openheid (jammie voor het masculiene), en in het geven ontvangt hij meer (harts)energie en is er steeds meer liefde dat rond gaat.
Zonder einddoel anders dan elkaar ’te geven’, van jezelf en van je liefde.
En van seks? Krijg je dan steeds meer.
Ha.

En er is zoooveel meer mogelijk in het ervaren. Dit is ook slechts een topje van het topje van de ijsberg.
Ik heb het nog niet eens gehad over de Kunst van Self Pleasuring als basis van jouw seksualiteit.

So much more.. Gotta love it.

NEWSFLASH!

Sandra Pijl is... Puja Love.

Stay tuned for her new website and events under her new name and branding coming Spring 2018!

Create your
juiceful high quality
life & love

Let your intimate powers lead you.
Thrive in all aspects of your life

www.pujaloveart.com

More english?
Yes!
But I keep speaking and working in dutch and in Holland as well!
Feel welcome.

Discover the True Lover in you!

Free Tips & Love coming your way
* = verplicht veld

Soulsexy Button Academie voor Liefhebben Sandra Pijl

LoveLife Button Academie voor Liefhebben Sandra Pijl

Turned on Tapped Academie voor Liefhebben Sandra Pijl