10 mythes Academie voor Liefhebben Sandra Pijl

Mythe 5: Het is wel niet perfect zo, mijn relatie, of mijn singleschap, het is wel het beste wat er in zit voor mij

 

Sleutel tot Ontsluiering

Don’t settle for less! Ga voor the good stuff.

De relatie die je hebt of wilt kun je onderscheiden in ‘good stuff’ en ‘less good stuff’. Je kunt kiezen. Als je single bent, heb dan de beste relatie die je je kunt voorstellen met jezelf en je leven. Dat loont en vervuld in het moment, én in een volgende relatie(keuze). Een m/v gevuld van (zelf)liefde is onweerstaanbaar voor m/v’s die dat ook zijn. Geen holle vaten meer, maar gevulde liefde. Jammie.

In of bij een relatie, kies voor de beste match en laat je liever niet verleiden tot minder dan wat je zou willen.
Dat waarvan je diep van binnen voelt dat mogelijk is… dat is ook mogelijk. En meer. Want we kennen maar stukjes vooruit, niet de hele scoop die er is, onuitputtelijk is het. Go for it.
Tegelijk hebben we te dealen met het hier-en-nu. Je vertrekpunt. En dan is het een goed idee eens te kijken naar wat tools.

Top 5

  • Zorg voor voldoende aantrekkingskracht door je masculiene (meestal voor de man) en feminiene (meestal voor de vrouw) essentie ‘aan’ te zetten binnen de relatie. De grondtoon voor de aantrekkelijke m/v verbinding. Voor gemakkelijkheid in een relatie heb je o.a. deze goede chemie nodig..
  • Zorg voor levenslust in jezelf, hoe hou je jouw vlammetje aan, en kijk daarmee door de bril van liefde, ook naar anderen.
  • Zorg dat je met iemand bent die op geestelijk, emotioneel & spiritueel niveau, én op het gebied van (fysieke) aantrekkingskracht, meer dan een ‘voldoendetje’ is voor je.
  • Weet (zeker!) van elkaar dat je dezelfde basis ideeen hebt hoe je de relatie ziet en vorm wilt geven. Onderweg toetsen is een must. Zitten we nog op koers, of is er een nieuwe situatie?
  • Wanneer je (intussen) single bent, ervaar je liefst de rijkdom die dat brengt & biedt, niet een tekort. Verlangen is iets moois. Durf te verlangen. Zonder het tekort te cultiveren, maar juist de gevuldheid van het verlangen en van dat wat je verlangt: de gevoelens die daarbij horen. Het kan soms pijn doen, verlangen. Loop er niet voor weg, sluit je niet. Er zit een parel in. Koester het waar kan.

Je vraag voor een matchende lief zal beantwoordt raken. Soms is die niet metéen voor handen: dan heb je het intussen gewoon goed met jezelf. En anderen om je heen. Je staat niet in de wachtstand, terwijl je wel kunt voelen dat het graag wilt. Er is zoveel te beleven.. don’t get fixated.
Hoe fantastisch een relatie op een hoger plan ook kan zijn, laat dat beeld en die wens niet ten koste gaan van de rijkheid die er altijd is. Hou daar contact mee. 

NEWSFLASH!

Sandra Pijl is... Puja Love.

Stay tuned for her new website and events under her new name and branding coming Spring 2018!

Create your
juiceful high quality
life & love

Let your intimate powers lead you.
Thrive in all aspects of your life

www.pujaloveart.com

More english?
Yes!
But I keep speaking and working in dutch and in Holland as well!
Feel welcome.

Discover the True Lover in you!

Free Tips & Love coming your way
* = verplicht veld

Soulsexy Button Academie voor Liefhebben Sandra Pijl

LoveLife Button Academie voor Liefhebben Sandra Pijl

Turned on Tapped Academie voor Liefhebben Sandra Pijl